Hästarna
På Fingerkulla finns 6 hästar som jobbar på kurserna.
Tre av dem är mina egna och de andra tre är inackorderingar, dvs privathästar som är snälla, välridna och pigga på det mesta. 


 

Kiara är ett sto, Frieserkorsning f-13 164 cm, en stabil tjej. Hittar du de finstämda knapparna är hon med på noterna och gillar att jobba. Utb Lb-La och en bussig uterittshäst. Sällskapssjuk och kommer alltid fram i hagen.

 

Daffe är en irländsk valack f-06, 158 cm, lite kraftigare modell med ett ben i varje hörn. Supertrygg och används även till voltige. Utbildad Lb-La och gillar långa skogsturer.

Vennen är en fullblodsval f-14, 164 cm och "världens goaste". Inte så högt utbildad ännu men snäll o trygg så vem som helst kan rida honom. Njuter av pyssel och gos.

Zilvana är ett KWPNsto, f-04, 158 cm. Högrest, snäll och bussig och har tidigare jobbat på ridskola. Utb La-Msv. Alltid snäll och energisk. 

Digge är en KWPN val  f-08, 178 cm, skolad till Msv B och lite till. Genomsnäll kille med mkt power och otroligt samarbetsvillig. Älskar att bli ompysslad. Hoppar stort men kan vara lite försiktig vid mindre hinder. 

 
Vera är ett fullblodssto f -01, 168 cm, utbildad Msv B dressyr och hoppar gärna. Lugn och cool men med mkt energi. Kan tända till i hoppningen och på uteritt i högre tempo, annars väldigt snäll och tar hand om sin ryttare.